Frissen vágott hazai áru
100% magyar termelőtől
default-logo

László Ildikó ajánlja a solymári Vágott Baromfit

László Ildikó, solymári lakos, 10-11 éve vásárol a solymári Vágott Baromfinál. Elmondása szerint nálunk az elvárásainak megfelelő a minőség és a frissesség; megjegyezte, hogy a tisztaság valamint a higénikus környezet is olyan amilyet szeretne.

Számára a kedvesség és a figyelmesség, az emberre való odafigyelés a legfontosabb, és mindezeket nálunk meg is kapja. Megjegyzi, hogy amikor zárva vagyunk nem is vásárol máshol húsféléket. Ildikó legtöbbször csirkemellet, pulykamellet, csirkecombot vásárol, ezenkívül darálthúst, tojást, illetve kolbászféléket is sűrűn vesz nálunk.

Leggyakrabban mézes-mustáros csirkét és pulykamellet, illetve különbféle rántotthúsokat készít gyermekeinek. Emellett egy finom receptet és több házi praktikát is elárul az alábbi interjúban.

Ildikó tehát a megfelelő minőségű árukon kívül a segítőkészség, az udvariasság és a figyelmesség miatt ajánlja másoknak is a solymári Vágott Baromfit.

Vágott Baromfi

Usztics Mátyás véleménye a Vágott Baromfiról

Usztics Mátyás - a Nemzeti Kamara Színház igazgatója, színész, rendező - már több mint 25 éve vásárol a solymári Vágott Baromfinál. Elmondása szerint nálunk mindig "megbízható és jó áru van", és nem emlékszik olyan esetre, hogy hibás terméket kapott volna, vagy akár tévedés történt volna a súlyban vagy a termék árát illetően.

A művész úr nagyon fontosnak tartja a magyar termékek vásárlását, aminek a kifejtésére a jelen beszélgetés keretén belül nincs lehetőség (talán majd egy másik alkalommal - admin). Usztics Mátyás alapítója volt a 2003 és 2010 között működő Magor-mozgalomnak, amelynek legfőbb célja volt, hogy a magyar kis- és közepes vállalkozásokat - azon belül is elsősorban az élelmiszeriparban tevékenykedőket - segítse vásárlókhoz és hitelhez jutni... Ennek a törekvésnek a fontossága mára még aktuálisabb lett.

Usztics Mátyás részben tehát a magyar termékek fogyasztása végett, a baráti hangulat és az osztályon felüli minőségű áru miatt vásárol nálunk.

  • "Tudom, hogy megfelelő minőséget kapok, megfelelő a tisztaság, a higénikus körülmények olyanok, amilyet én elvárok..." - László Ildikó
  • "Itt mindig friss és mindig kiváló a minősége a húsnak!" - Lutár Patrícia
  • "Itt magyar termékek vannak, baráti hangulat és osztályon felüli minőségű áru..." - Usztics Mátyás
  • "Általában el vagyok kényeztetve..." - Esztergályos Cecília