Frissen vágott hazai áru
100% magyar termelőtől
default-logo

Hogyan találta meg az utat az LSD egy család és a Walmart stakeje között?

By Dan Nosowitz on November 19, 2014
Modern Farmer

Korábban – 2014 márciusában – egy család Floridában különös tapasztalatokra tett szert hallucinogén tüneteket észlelve a vacsoránál stake evés után. A kórház megerősítette, hogy LSD hatása alatt álltak. 2014 novemberében a hatóságok befejezték a nyomozást és amit találtak – vagy pontosabban mondva nem találtak – egy kissé ijesztő.

Március elején a Morales család – az apa Ronnie Morales, két lánya (Elyana and Rayna), az apa várandós élettársa Jessica Rosando – az otthonukban, a connecticutbeli Tampában tartózkodtak, ahol gyorsan elkészíthető stake-et készítettek vacsorára néhány hagymával beborítva azt. A stake a Walmartból származott.

Nem sokkal később a család minden egyes tagja hallucinálni kezdett; látva színeket és látva kezeket ott ahol kezeknek nem is kellene lenniük. Elmentek a kórházba, ahol Rosando a sürgősségire, a C-szekcióba került. Az orvosok azonnal LSD mérgezéssel diagnosztizálták őket. De honnan jött a méregzés?

A központi hatóságoktól származó tesztek alapján LSD nyomaira bukkantak a húsban; ez felkeltette a szövetségi hatóság figyelmét – amely teljeskörű nyomozást hajtott végre. Követték a stake útvonalát – számol be részletesen a Tampa Bay Times – és minden út a vágóhídra Georgiába, a tampabeli Walmart vitrinpultjaihoz vezetett. Átnézték a biztonsági szalagokat a Walmartban. A Morales család minden fűszereiről és a vacsora egyéb hozzávalóiról is teszteket végeztek. Körülnéztek mindenhol mérgező LSD után kutatva. És rábukkantak… a semmire.

Igen, a semmire. Nyolc hónappal később a tampai rendőrség kibocsátott egy végső jelentést, kimondva, hogy nem volt meggyőző bizonyíték, ami eldönti honnan jön az LSD, és hogy az ügyet ezáltal felfüggeszti.

Bizarr ügy az eredménytelenség befejeztével, kétségtelen; kellemetlen amikor szabályok betartásáról kell panaszkodnunk az élelmiszereinket illetően – mint amikor az kapott főszerepet, hogy nem-állati tejből készül a “kecskesajt” -, mert itt tulajdonképpen nem bizonyíthattuk be, hogy valaki rosszul csinált valamit. Az egyetlen bizonyosság: ez a család valami módon LSD-vel ízesített stake-hez jutott. Micsoda hátborzongató rejtély!

Forrás: How Did LSD Find Its Way Into This Family’s Walmart Steaks?

(Amennyiben fordítással kapcsolatos érszrevétele, vagy weboldalunkkal kapcsolatos ötlete van, kérjük jelezze az [email protected] címen!)

 

  • "Tudom, hogy megfelelő minőséget kapok, megfelelő a tisztaság, a higénikus körülmények olyanok, amilyet én elvárok..." - László Ildikó
  • "Itt mindig friss és mindig kiváló a minősége a húsnak!" - Lutár Patrícia
  • "Itt magyar termékek vannak, baráti hangulat és osztályon felüli minőségű áru..." - Usztics Mátyás
  • "Általában el vagyok kényeztetve..." - Esztergályos Cecília